RAM(ON) GINER

A l’octubre de 2015, de la mà de l’ong EDUCO, vaig tenir la sort de viatjar per Mali, Burkina-Faso i Benín. 23 dies plens d’experiències irrepetibles. Us deixo una fotografia. La resta les trobareu als meus perfils de Facebook.

Espai Ram Giner

Ram Giner

@ramginer

@ramginer

68+1 és un recull de 68 fotografies fetes per mi mateix amb un vell mòbil i penjades a la xarxa social Instagram aprofitant la seva aplicació,  acompanyades per 68 respostes de creatius de la nostra ciutat que han interpretat la imatge esquer per l'impulsor d'aquest projecte. Pintors, escultors, poetes, escriptors, fotògrafs, cuiners, joiers, periodistes, actors, ballarins, cineastes, campaners, pastissers, etc.., formen aquest col·lectiu.


El llibre va veure la llum durant la festa de celebració del 20è aniversari de Clínica Curull, patrocinador del projecte, celebrat al Claustre del Seminari de Tarragona.


Uns dies després, el dia 12 de novembre, era presentat al públic en general, juntament amb la inauguració d’una exposició fotogràfica a la mateixa clínica que va mostrar algunes de les 68 fotografies.


68+1 pot adquirir-se al preu de 15 euros a les principals llibreries de Tarragona i a la mateixa clínica.


Tots els beneficis han anat destinats a Càritas Tarragona.

 


Clicant damunt de la fotografia podreu visualitzar el vídeo de l’acte de celebració del 20è aniversari i la presentació del llibre.